Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αντε γαμησου Παγκαλε !!!!


























Θεόδωρος Πάγκαλος μέσα από τις σελίδες της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.


«Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυσθούν από τρομαγμένο πλήθος που θα θέλει να αποσύρει τα χρήματά του.»


Ο «στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες επειδή δεν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Θα ξεσπάσουν ταραχές σε όλη τη χώρα, τα καταστήματα θα αδειάσουν και μερικοί άνθρωποι θα πηδήξουν από τα παράθυρα» λέει ο Θ.Πάγκαλος και προσθέτει ότι αυτό θα ήταν καταστροφή και για την οικονομία όλης της Ευρώπης.


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει «τεράστια ανοησία» τις εισηγήσεις περί αποχώρησης της χώρας από την Ευρωζώνη, λέγοντας πως είναι «βλάκες» όσοι επιμένουν σε αυτό το σενάριο -«μπορεί να είναι αναλυτές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και οικονομολόγοι, αλλά και μόνο που το λένε συνιστά τεράστια βλακεία».http://anarhogatoulis.blogspot.com/













3 σχόλια:

  1. Νῦν ὑπὲρ πάντων αἱ Τράπεζαι

    http://kato-kefali.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαφθορά έχει επιβληθεί εκ των άνω.
    Τα αποτελέσματα της διαφθοράς είναι:
    • Να κάνει τον Έλληνα υφιστάμενο, συνένοχο και εχθρό της κοινωνίας καθώς αρνείται να φέρει σε πέρας το έργο για το οποίο πληρώνεται (μισθός) παρά μόνο όταν λαδώνεται (μίζα).
    • Να βάλει τροχοπέδη στην ανάπτυξη. Σε βαθμό που οι επενδύσεις που πραγματοποιούνται να μην ανταποκρίνονται στις υποτιθέμενες στρατηγικές ανάγκες που έκαναν αυτές τις επενδύσεις αναγκαίες. Ή ακόμα καλύτερα να συγχρηματοδοτούνται μόνο έργα άχρηστα, ασύμφορα και συχνά επιβλαβή για τον άνθρωπο και την οικονομία.
    • Να καταστρέψει την αξιοκρατία.
    • Να κομματικοποιήσει τον Έλληνα με γνώμονα τα μικροσυμφέροντά του.
    • Να καταστήσει τον Έλληνα αδιάφορο για τα κοινά, ιδιώτη δηλ. Αγγλικά idiot βλ. OXFORD Dictionary
    • Να καταστήσει τον Έλληνα ενοχικό και απαθή.
    • Να καταστρέψει τον ιστό της κοινωνίας. Έχοντας ενοχοποιήσει και πολώσει τον Έλληνα
    • Να καταστρέψει την οικονομία.
    • Να γιγαντώσει το χρέος.
    • Να υποδουλώσει τον Έλληνα και το Έθνος.


    Φαίνεται ότι ο Έλληνας έχοντας πολεμήσει με μένος τον Ναζί κατακτητή, έδωσε να καταλάβουν στους συμμάχους ότι δεν θα υποδουλωθεί οικειοθελώς στις αποικιοκρατικές τους φιλοδοξίες. Οι σύμμαχοι λοιπόν έκαναν τα εξής:

    • Σταμάτησαν την αποπληρωμή του Γερμανικού δανείου ύψους 3,5 δις. Δολαρίων. Οι Γερμανοί στην αρχή πλήρωναν τις δόσεις του δανείου κανονικά.
    • Εξανάγκασαν τον Έλληνα σε εμφύλιο πόλεμο.
    • Εφάρμοσαν την διαφθορά ως έναν διαχρονικό διαβρωτικό εσωτερικό πόλεμο. Η προπολεμική αστική κοινωνία δεν επέτρεπε τέτοιες εξελίξεις. Η μεταπολεμική όμως άρχουσα τάξη την εφάρμοσε και την γιγάντωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους ο εν λόγω (κύριος) κάποια στιγμή πρέπει να λογοδοτήσει στην πραγματικά κυρίαρχη ελληνική δικαιοσύνη, που σύντομα θα υπάρξειτόσο για τα λεγόμενά του, όσο και για τα πεπραγμένα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.