Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά ο Βενιζέλος τι πίνει και δεν μας δίνει; (Βίντεο)Εχουμε καυτηριάσει αρκετές φορές την ευρωλαγνεία που διακρίνει τον Σύριζα και ειδικά τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του. Όμως δεν θα εστιαστούμε σ’ αυτό το θέμα στην αντιπαράθεση που είχε στην βουλή με τον υπουργό Οικονομικών.

Στο βιντεάκι που παραθέτουμε βλέπουμε για μια ακόμα φορά τον Ευ. Βενιζέλο να αναγάγει το ψέμα και την διαστρέβλωση σε επιστήμη. Αραγε ο Βενιζέλος έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε χαχόλους ή μήπως η αλαζονία της εξουσίας από την οποία διακατέχεται τον κάνει να λέει τις μεγαλύτερες παπαριές …. με επιστημονικό ύφος;

Παρακολουθήστε τι είπε ο άνθρωπος. Διαπραγματεύτηκε, λέει, σκληρά με τους δανειστές-τοκογλύφους του ελληνικού κράτους και αυτό ήταν μονόδρομος γιατί διαφορετικά η χώρα μας θα καταντούσε όπως ήταν η Αλβανία πριν μερικά χρόνια.
 Και φυσικά πιστός στην αποστολή που του έχει ανατεθεί δεν του περνάει καν απ’ το μυαλό ότι υπάρχει άλλος δρόμος εκτός απ’ την «σκληράδα» του.

 Το πιο ενδιαφέρον όμως, εκεί που σου έρχεται να κόψεις φλέβες, είναι όταν λέει ότι τα προβληματικά υποβρύχια από την Γερμανία τα αγοράσαμε για να έχουν δουλειά οι εργάτες στα ναυπηγία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά!!!

Τελικά ο Βενιζέλος τι πίνει και δεν μας δίνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.