Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Μανουσογιαννάκης VS Ευαγγελάτος (Βίντεο)


Η μόνιμη αθλιότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Αλαφούζου, κάθε φορά που έχει θέμα μια εργατική κινητοποίηση είναι να επικεντρώνεται στον "κοινωνικό αυτοματισμό" προσπαθώντας να στρέψει την μια ομάδα εργαζομένων εναντίων της άλλης.
Το ίδιο επιχείρησε και σήμερα ο Ευαγγελάτος από την εκπομπή του όταν αναφερόταν στο θέμα της κινητοποίησης της ΠΝΟ. Αυτή την φορά όχι απλώς δεν του βγήκε αλλά το παριστάμενο στην εκπομπή του στέλεχος του ΚΚΕ, Γιάννης Μανουσογιαννάκης και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», του έκανε μια επίθεση που θα του μείνει αξέχαστη, ξεσκεπάζοντας τον ρόλο του δημοσιοκάφρου του Σκάι.

Ενδιαφέρον και το σημείο της εκπομπής κατά το οποίο η παριστάμενη βουλευτίνα της Ν.Δ. βρέθηκε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε αν στηρίζει τον αγώνα της ΠΝΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.