Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Δυο βίντεο που δημιουργούν συνειρμούς


Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του μπλοκ μας που μας έστειλε τα δυο βίντεο τα οποία και παραθέτουμε. Στο πρώτο και εν όψει της παρέλασης της 25 Μάρτη γράφει ότι «Η Επανάσταση της 25ης Μαρτίου θα φοβίζει πάντοτε τους παγκόσμιους εξουσιαστές» και συμπληρώνει: «Ίσως ο Κολοκοτρώνης και κάποιοι, λίγοι πάντως, οπλαρχηγοί ήταν οραματιστές. Ήθελαν να κάνουν το όνειρο εφικτό και να παραδώσουν στους απογόνους τους μια Ελλάδα αυτοκυριαρχούμενη. Η επανάσταση του 1821, σήμερα, είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ».

Το κείμενο που συνοδεύει το δεύτερο βίντεο αναφέρει: «Σπάνια πλάνα από τον ΕΛΑΣ, του Θ. Κλάρα, του Σ. Σαράφη και των παλληκαριών τους! Άϊντε και στα .....δικά μας!!!».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.