Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Εχέσθησαν απάνω τους οι λεβεντομαλάκες του Παπαδήμιου 
PSIχολογικού καταναγκασμού μετά των CDS και του ελαφρού κωλοδαχτύλου…
-Εδώ δεν κώλωσαν με τον τραγουδιστή της παγωμένης τσιμινιέρας, με το υμνητή του 1821 με μια Τουρκοπούλα αγκαλιά και θα κωλώσουν με μας;
Να λάβουμε τα μέτρα μας πρότεινε Βουβουζέλος ο χειροτερότερος, να καταργήσουμε τις παρελάσεις το πρότεινε και ο Τσίπρας…
Να καταργήσουμε την 25η Μαρτίου αντιπρότεινε ο Μαζι-τα-φάγαμε ή να την μεταφέρουμε τον Δεκαπεντάγουστο που θα λείπουν όλοι!
Το δημοψήφισμα το αποκλείετε ρώτησε η τέως υπουργός φωτοτυπικού… Στο τέλος επικράτησε η του τραπεζίτου άποψις! 
Πάμε κι όπου κάτσει, θα προστατεύουν εξάλλου 50.000 κρανοφόροι με έξι τόνους χημικά…
-Και χειροβομβίδες κρότου λάμψης…
-Η Δημοκρατίας θα νικήσει…
-Ζήτω η Μέρκελ…
-Ζήτω ο Σόιμπλε..
Ζήτω που καήκατε λεβεντομαλάκες… Οψόμεθα την 25η Μηνός Μαρτίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.