Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μεγαλειώδης κινητοποιήση των εργαζομένων και του λαού





Mεγαλειώδης η σημερινή κινητοποιήση των εργαζομένων και του ελληνικού λαού. Εκατοντάδες χιλιάδες κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας, ήδη απο τις πέντε η ώρα που είχε προγραμματιστεί η συγκέντρωση. Παρά τις αλληλεπάληλες ρίψεις χημικών και το κλίμα που έστησαν πάλι τα ΜΜΕ τρομοκρατώντας τον κόσμο να μην κατέβει ο κόσμος  αυτός όχι μόνο δεν έφευγε αλλά συνέχιζε, ακόμα και μετά τις 8, να κατεβαίνει μαζικά. Και τότε ρόλο ανέλαβαν οι γνωστές συμμορίες, απο κοινού με τις ομάδες καταστολής, που έστησαν το σκηνικό των καταστροφών για να διαλυθεί ο κόσμος. Αυτήν την ώρα χιλιάδες προσπάθουν να υποχωρήσουν για να πάρουν μια ανάσα και να συνεχίσουν την παρουσία τους στη συγκέντρωση. Η σημερινή κινητοποιήση είναι μεγάλη παρακαταθήκη για τους αγώνες που έρχονται. Τίποτα δεν τελείωσε. Η ιστορία τώρα αρχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.