Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Η "Ελληνοφρένεια" για τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια (Βίντεο)«Ζωγράφισαν» σήμερα οι συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια». Εκτός των άλλων μέσα σε δυο λεπτά κατόρθωσαν να απεικονίσουν πολύ χαρακτηριστικά την αγαστή συνεργασία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης με την μνηνονική κυβέρνηση του διορισμένου τραπεζοτσολιά Παπαδήμιου.

Είναι γνωστό ότι τα πιο βασικά φερέφωνα της κυβερνητικής πολιτικής είναι τα ΜΜΕ που ανήκουν στον Αλαφούζο και το Mega, κάτι που διαπιστώνουμε και στο βιντεάκι από την «Ελληνοφρένεια» που παραθέτουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.