Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Εκβιάζει ωμά ο θίασος Παπαδήμιου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ



Από εφημερίδα "Πριν"

Απύθμενο πολιτικό θράσος και κυνισμό χωρίς όρια επιδεικνύουν από τη μια μεριά η ΕΕ και το ΔΝΤ και από την άλλη το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ που σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους σκηνοθετούν δήθεν «κρίση» στις διαπραγματεύσεις και απειλή επικρεμάμενης χρεωκοπίας. Στόχος τους να παγώσουν τον κόσμο, να παραλύσουν τις αντιδράσεις του και έτσι να διευκολυνθούν στο πέρασμα όλων ει δυνατόν των εφιαλτικών αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων που έχουν ήδη συμφωνήσει. 

Στο πλαίσιο αυτό, έριξαν προχτές σε κυκλοφορία και την ανυπόστατη φήμη ότι δήθεν θα παραιτηθεί από πρωθυπουργός ο «τραπεζοτσολιάς» Λουκάς Παπαδήμος, αν δεν συμφωνήσουν ο Γ. Παπανδρέου, ο Α. Σαμαράς και ο Γ. Καρατζαφέρης με όλους τους όρους που θέτει η τρόικα (κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, κατάργηση του κατώτατου μισθού, απολύσεις εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων κ.λπ.) και με τους οποίους συμφωνεί απολύτως βεβαίως ο πρωθυπουργός ...Παπαδήμιος. Την απέσυραν αμέσως όμως μόλις διαπίστωσαν ότι γελούσε και το παρδαλό κατσίκι και όλος ο κόσμος χαιρόταν με την είδηση απομάκρυνσης του απεχθούς τραπεζίτη!

Εκείνος πάντως που έδωσε ρεσιτάλ φασιστικού παραληρήματος τύπου Μπενίτο Μουσολίνι στη Βουλή ήταν ο Bαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος με το μάτι να γυαλίζει σαν τρόφιμος του Δρομοκαΐτειουδιαπίστωσε ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε πτώχευση λόγω της στάσης του ...Αλέξη Τσίπρα! «Εσείς είστε ο φυσικός και ηθικός αυτουργός της πρότασης να οδηγηθεί η χώρα στην πτώχευση, να βγούμε από το ευρώ για να αγοραστεί η χώρα φθηνά απ’ όλους αυτούς που έχουν βγάλει τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό και έχουν στήσει κερδοσκοπικό χορό χρησιμοποιώντας ως όργανο παραπλάνησης και εσάς!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο θρασύτατος πολιτικός απατεώνας του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε συνειδητά τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, υλοποιώντας προαποφασισμένο σχέδιο.

Το θράσος των υπουργών του ΠΑΣΟΚ έχει οδηγήσει πλέον σε σημείο που να μην αισθάνονται ασφαλείς ούτε μέσα στα υπουργεία τους, όπως αποδείχθηκε από το άγριο κράξιμο που έφαγε η Άννα Διαμαντοπούλου από υπαλλήλους του υπουργείου της μέσα στο υπουργείο Παιδείας, σε εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, ο οποίος όμως ματαίωσε την επίσκεψή του όταν η Ασφάλεια τον ειδοποίησε ότι «βρωμάει μπαρούτι» η ατμόσφαιρα.

1 σχόλιο:

  1. Όμως, ευκαιρία δεν δίνει μόνον ο "ποδηλάτης" αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

    Ανάλογες ευκαιρίες δίνουν και τα στελέχη του.

    Πρόσφατα ο Χρυσοχοϊδης δήλωσε δημοσίως ότι δεν διάβασε την πιο οδυνηρή και πιο επικίνδυνη σύμβαση που υπέγραψε το σύγχρονο ελληνικό κράτος και στη Συγγρού δεν υπήρξε καμία αντίδραση.
    Την ίδια ώρα ο Λοβέρδος μάς απειλούσε με εμφυλιοπολεμικό "μακελειό" και η ΝΔ "σφύριζε" αδιάφορα.
    Εξακολουθεί να συμμετέχει στην κυβέρνηση και δεν θέτει θέμα αποπομπής του "μακελάρη". Εξακολουθεί και στηρίζει τον Λοβέρδο, ο οποίος, ως κοινός αλήτης, "απείλησε" με "μακελειό" σε περίπτωση που διωχθεί δικαστικά ο Παπανδρέου.

    Αντί να στραφεί συνολικά εναντίον του ΠΑΣΟΚ, τώρα που —μέσω ηλιθίων, τύπου Χρυσοχοϊδή ή Λοβέρδου— της δίνει την ευκαιρία να του επιτεθεί, πηγαίνει και το "στηρίζει".

    Κρύβεται ο Αντωνάκης στους παραδρόμους της Συγγρού και …. ….. ….

    -----------------------------
    fnous-ΕΑΜ β-Το Έγκλημα του Δ.Ν.Τ.

    λινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.