Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Ας διαλέξουμε ... (Βίντεο)Πως λέγετε ένα πολίτευμα στο οποίο ο πρωθυπουργός δεν είναι εκλεγμένος απ’ τον λαό; Τυρανία; Απολυταρχία; Πώς ονομάζετε το καθεστώς το οποίο δεν έχει καμιά λαϊκή νομιμοποίηση; Δικτατορία; Φασισμός; Πως χαρακτηρίζονται οι βουλευτές που ψηφίζουν μέτρα που εξαθλιώνουν τον λαό και ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία; Ασπόνδυλα πρεζόνια της εξουσίας, γυμνοσάλιαγκες, λαμόγια;

Οποιες και να είναι οι απαντήσεις ας δούμε εμείς την δικιά μας κατάσταση. Ο δούλος που υπομένει αδιαμαρτύρητα την δουλεία του είναι απλώς δούλος. Ο δούλος που καταλαβαίνει την σκλαβιά του και αγωνίζεται να απαλλαγεί απ’ αυτή είναι επαναστάτης. Ας διαλέξουμε πώς θέλουμε να χαρακτηριζόμαστε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.