Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τριγμοι στην απονομιμοποιημένη κυβέρνηση Παπαδήμιου (2 Βίντεο)



Ηταν αναμενόμενο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών που στηρίζουν την μνημονική κυβέρνηση Παπαδήμιου θα ψήφιζαν την νέα δανειακή σύμβαση. Το αστικό σύστημα είναι σε μια πρωτόγνωρη κρίση. Αυτό υποδηλώνει και οι 44 διαγραφές (αν τις μετρήσαμε καλά) βουλευτών που δεν υπάκουσαν στην κομματική γραμμή των αστικών κομμάτων.

Από κει και πέρα ο διορισμένος πρωθυπουργός τραπεζοτσολιάς Παπαδήμιος απάγγειλε πάλι την κασέτα του από το βήμα της βουλής για να αποδεχθούμε το «σκληρό πρόγραμμα» που «θα μας βγάλει σε στέρεο έδαφος». 




Το βασικό είναι ότι στους δρόμους της Αθήνας έγιναν πρωτόγνωρα σκηνικά τα οποία δεν τα είχαμε δει ούτε τον Δεκέμβρη του 1989. Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει. Οσο και να προσπαθούν τα αστικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για κάποιες «δεκάδες κουκουλοφόρους» η πραγματικότητα είναι ότι η οργή του λαού έχει ξεχειλίσει. Χιλιάδες κόσμου πήραν μέρος στις συμπλοκές. Η λαϊκή αγανάκτηση έχει εκδηλωθεί και η λαϊκή αντιβία έκανε την εμφάνισή της. Οσα ακούμε από τον Παπουτσή είναι ηλιθιότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.