Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

118 μέρες απεργίας Χαλυβουργών (Βίντεο)118 μέρες απεργίας συμπληρώνουν σήμερα οι απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας και αν δεν κάνουμε λάθος είναι ο ποιο μακροχρόνιος αγώνας εργατών που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια. Χτες πραγματοποίησαν νέα πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση τους που προσπαθεί να επιβάλλει η εργοδοσία με απολύσεις, μειώσεις μισθών, και εκ περιτροπής εργασία. Και ενώ η εργοδοσία σε μια προσπάθεια τρομοκράτησής τους προχωράει σε νέες απολύσεις, όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- οι απεργοί δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την πλήρη δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.