Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Εαν ο λαός αρνηθεί, πως θα αντιδράσει η ΔΕΗ και η κυβέρνηση ?




 Το παρακάτω απόσπασμα απο το δελτίο του πιο δυναμικού προπαγανδιστικού μηχανισμού της αρχουσας τάξης, του MEGA CHANNEL, εκτός απο τις συνηθισμένες πια κραυγές των ακριβοπληρωμένων δημοσιογραφίσκων κατα των εργαζομένων, κατά της ΓΕΝΟΠ, κατά του ΚΚΕ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με φόντο την Χ Ρ Ε Ω Κ Ο Π Ι Α (μπου), περιέχει και μια αλήθεια που ξεστομίζει αμέριμνα ο χειρότερος όλων αυτών, Γιάννης Πρετεντέρης.

"Εαν εξελιχθεί και κανένα κίνημα φορολογικής ανυπακοής, άκουσα το ΚΚΕ το ζήτησε, άκουσα κάποιους άλλους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς να το ζητάνε, δεν λέω ότι έχουνε δίκιο να μην πληρώνουμε (όχι βεβαίως Γιάννη μου, δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας μην φοβάσαι) ... εαν εξελιχθεί και ξαφνικά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λένε , εγω δεν πληρώνω, κόψε τον λαιμό σου, πως θα αντιδράσει η ΔΕΗ και η κυβέρνηση ?"
 

Το ξαναλέμε, είναι ευκαιρία αυτό το μέτρο να εξελιχθεί σε θανατηφόρο μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και την αστική τάξη της χώρας ... Για να δούμε, θα το λάβει το μήνυμα ο λαός, θα του το μεταδόσουμε εμείς σωστά ... ?
 
  
 
Το βίντεο είναι απο το Βαθύ Κόκκινο, και επι τη ευκαιρία να το ευχαριστήσουμε διότι κάνει πολύ καλή δουλειά με την μεταφορά αρκετών εκατοντάδων αποσπασμάτων απο τα μίντια στο διαδίκτυο.


http://redflyplanet.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.