Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Νταβάδες, εφημεριδώκολοι, βοθροκαναλάδες, κοκαϊνοπρωταγωνιστές, ρουφιανοδημοσιογράφοι, πουτανοπολιτικοί, μιζαρπάχτρες...Harry Klynn
...εθνοπουλητάδες, λεβεντοχεσμένοι, ξεφτικλοκρατιστές, υπαλληλοπουσταράδες, κουλτουροκάθικα, εθνομηδενιστές, τσογλανοαριστεράντζες, ζητωπαρτιώτες, τσοντοπαπάδες, ρουφιανόμπατσοι, αναρχοπαπάρες, σκατομεσημέριδες...
βραδινομαλάκες…
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.