Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Τραμπούκικη επίθεση εναντίον της ΠΕΚΟΠ στο νοσοκομείο Γεννηματάς Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμούς από σεκιουριτάδες και μπράβους της εταιρείας ΦΑΣΜΑ δέχτηκαν συνδικαλίστριες της ΠΕΚΟΠ και αλληλέγγυοι σε εξόρμηση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας που έκαναν σήμερα στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Μάλιστα, κάλεσαν και την αστυνομία στο νοσοκομείο για να τους συμπαρασταθεί στο έργο της παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης, σε έναν, υποτίθεται, δημόσιο χώρο. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει και την καθαριότητα του νοσοκομείου, απασχολόντας με συνθήκες εργασιακής δουλείας και σε κλίμα αυταρχισμού και τρομοκρατίας τις καθαρίστριες που καθαρίζουν το νοσοκομείο.

Οι σεκιουριτάδες και οι μπράβοι της εταιρείας, προφανώς, στα καθήκοντά τους περιλαμβάνουν και την "προστασία" των εργαζομένων τους από συνδικαλιστικές "οχλήσεις" και αγωνιστικά "ζιζάνια", τρομοκρατόντας τις εργαζόμενες και εμποδίζοντας τη συνενόηση μεταξύ τους και με τα σωματείας τους. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από την παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στη διοίκηση του νοσοκομείου, όπου απαιτήθηκε να μπει τέρμα σε αυτό το καθεστώς. 
Ο πρόεδρος του νοσοκομείου στην ουσία παραδέχεται ότι η εταιρεία λειτουργεί (με την ανοχή ποιών άραγε;) ως "κράτος εν κράτει".

Δεν θα θρηνήσουμε άλλες Κούνεβα - Αυτό το καθεστώς θα ανατραπεί Κανείς μόνος του απέναντι στα αφεντικά - Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους!

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (κάντε κλικ).

Πηγή: Εφημερίδα "Δράση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.