Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Τζάμπα μαγκιές Καμμένου (Βίντεο)Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας βουλευτής της συντηρητικής παράταξης που αρκετές φορές εκφράζει ακροδεξιές απόψεις όπως πρόσφατα με την τοποθέτησή του στην δίκη του ΟΥΚάδων. (θυμηθείτε την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε «Ο Καμμένος υπερασπιστής αλητήριων ακροδεξιών ΟΥΚάδων, "συνεργός" εθνικοαπελευθερωτικών μετώπων!!!». ) Το τελευταίο διάστημα και για τις προσωπικές του σκοπιμότητες έχει επιλέξει να διαφοροποιηθεί από τις επιλογές της Ν.Δ.
Δεν έχουμε πρόθεση να ασχοληθούμε με τα δρόμενα αυτού του πολιτικάντη.

Όμως κάποιες φορές ισχύει η ρήση «γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμα». Στην προκειμένη περίπτωση τον ακούμε στην βουλή να ισχυρίζεται ότι υπήρξε υπουργός που είναι και δικηγόρος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κυβερνητικό του πόστο για να θησαυρίσει. Δεν θα έπρεπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής αν δεν θέλει να χαρακτηριστεί τζάμπα μάγκας, να κατονομάσει το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.