Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: Ο τραυματισμένος ασφαλίτης στην πλατεία ΣυντάγματοςΔείτε το ΒΙΝΤΕΟ: Ο τραυματισμένος ασφαλίτης στην πλατεία Συντάγματος
Τριάντα άτομα τραυμάτισαν σοβαρά αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής, ο οποίος είχε παρεισφρήσει στην διαδήλωση, φορώντας πολιτικά.
Οι διαδηλωτές αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το όπλο που είχε μαζί του.
Στο σημείο που ήταν πεσμένος ο άντρας διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν δημιουργήσει κλοιό και ζητούσαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί. Μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του τραυματισμένου αστυνομικού:

Προσέξτε: Στο τέλος του βίντεο, διακρίνεται κουκουλοφόρος – ασφαλίτης να προσεγγίζει τον τραυματισμένο συνάδελφό του, ενώ παράλληλα τα ΜΑΤ  διώχνουν μακριά της κάμερες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.