Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Κρίση: Μύθοι και πραγματικότηταΤην Κυριακή 29/1 στις 10.30 πμ στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου στο Μακρόπουλο (κεντρική πλατεία) θα γίνει συζήτηση με θέμα: «Είναι μονόδρομος τα Μνημόνια και οι αντιλαϊκές πολιτικές1 Υπάρχει διέξοδος;».
Ομιλητές:

Γιώργος Κατρούγκαλος – Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγματολόγος
Σπύρος Μαρκέτος – Αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας
Παναγιώτης Μαυροειδής – Εκπρόσωπος της «Πρωτοβουλίας ενάντια στο Ευρώ και την Ε.Ε»
Λευτέρης Τσακίρης – Οικονομικός μελετητής μέλος της Επ. Αγώνα στο Μαρκόπουλο.

Μετά τις αρχικές τοποθετήσεις θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με δυνατότητα παρεμβάσεων από τους παρευρισκομένους. Θα προβληθεί σχετικό βίντεο για την κρίση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.