Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Αντικομμουνιστικό παραλήρημα Μπουμπούκου (Βίντεο)Λες και είναι βγαλμένο απ’ τα αντικομουνιστικά εγχειρίδια της δεκαετίας του 1950 το παραλήρημα που ακούστηκε χτες από τον Α. Γεωργιάδη (υφυπουργό της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, για να μην ξεχνιόμαστε).

Πέρα απ’ τις ηλιθιότητες που είπε προσπαθώντας να νομιμοποιήσει στην συνείδηση του ελληνικού λαού την διορισμένη από ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες κυβέρνηση Παπαδήμιου, επιδόθηκε με ψέματα και ανοησίες σε ένα οχετό λάσπης ενάντια σε ΚΚΕ και Σύριζα.

Μαργαριτάρια τα λεγόμενα του: «Η Αριστερά επενδύει στο χάος», «Εμείς αγωνιούμε για να μην καταστραφεί η Ελλάδα και αυτοί αγωνιούν για το ανάποδο. Για το πώς θα καταστραφεί γρηγορότερα. Γιατί νομίζουν ότι μέσα από την καταστροφή θα μπορέσουν να αρπάξουν την ευκαιρία για να πάρουν την εξουσία» …

Μην περιμένετε, φυσικά να σχολιάσουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του Μπουμπούκου. Δεν υποτιμάμε την νοημοσύνη των αναγνωστών μας. Το μόνο που κάναμε είναι να συμπληρώσουμε το βίντεο με έναν χαρακτηρισμό που απέδωσε σ’ αυτόν και το κόμμα του η Λιάνα Κανέλλη, όπως και να προσθέσουμε –από ηχητικό της «Ελληνοφρένειας»- την Ελλάδα και τους Ελληνες που ονειρεύεται ο Α. Γεωργιάδης και η υπόλοιπη ληστοσυμμορία που μας κυβερνά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.