Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη: Σχεδιάζουν να φορτώσουν στη ΔΕΗ τα χρέη των ιδιωτικών εταιριών!Οργιάζουν οι φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα  ότι οι οφειλές των δύο ανταγωνιστών εταιριών ENERGA & HELLAS POWER προς τον ΔΕΣΜΗΕ πιθανον να της αναλάβει η ΔΕΗ!!!

Οι σοκαριστικές αυτές πληροφορίες (και ευχόμαστε να μην ισχύουν) πηγάζουν κυρίως από το αρμόδιο Υπουργείο αλλά και από κορυφαίους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΗ που υποστηρίζουν ότι σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ το σενάριο ανάληψης  χρεών των ιδιωτικών εταιριών ηλεκτρικής ενέργειας και από τη ΔΕΗ παρά το γεγονός ότι οι ENERGA & HELLAS POWER έχουν εισπράξει από τους καταναλωτές τους τα οφειλόμενα.

Εύλογα είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται προς την διοίκηση Ζερβού όπως:

- Αν διαψεύδει αυτές ή όχι τις πληροφορίες για την ανάληψη των χρεών από τη Επιχείρηση;

- Και αν σκέφτεται να αντιδράσει με επιθετικό τρόπο σε όσα μη ανταγωνιστικά πράττουν οι υπόλοιπες εταιρίες ηλεκτρικές ενέργειας και οι οποίες συνεχίζουν να φεσώνουν το κράτος;;

Επίσης ερωτήματα τίθενται και για την στάση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:

 - Ο κ. Φωτόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν ενημέρωση για τα σχέδια του ΥΠΕΚΑ;

- Έχουν προνοήσει οι συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας να ζητήσουν εξηγήσεις ή ενημέρωση από την διοίκηση Ζερβού ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της Επιχείρησης και να μην διαρρέονται από κύκλους του Υπουργείου αυτές οι πληροφορίες για ανάληψη χρεών ιδιωτικών εταιριών από τη ΔΕΗ.

- Γνωρίζουν ότι η ΔΕΗ είναι στο "κόκκινο" και αν η Επιχείρηση αναλάβει χρέη άλλων θα οδηγήσει σε πλήρη πτώχευση τη ΔΕΗ με τις ανάλογες τραγικές συνέπειες για χιλιάδες εργαζόμενους.

Αναμένουμε απαντήσεις...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.