Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΥΓΝΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (4 video)



Αναδημοσιευση απο ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ 

Συνεχίζεται και μεγαλώνει η ντροπή των συσσιτίων όσο αγριεύει η κρίση του συστήματος.

Εκατοντάδες άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, χρεοκοπημένοι μικρομεσαίοι ΕΒΕ πυκνώνουν τις ουρές, όπου και από όποιον μοιράζετε φαγητό.

Την Πρωτοχρονιά εκατοντάδες προσήλθαν στο γεύμα που διοργάνωσε το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, το οποίο έτσι κι αλλιώς παρέχει περίπου 1.500 μερίδες φαγητού καθημερινά σε άπορους και άστεγους. Ταυτόχρονα ετοίμασε και μοίρασε περίπου 1.050 τσάντες με εφόδια που διανεμήθηκαν σε αντίστοιχες οικογένειες.

Την ίδια στιγμή υπολογίζεται ότι στις 250.000 έχουν φτάσει όσοι τρέφονται καθημερινά μέσω των συσσιτίων, αλλά και των πακέτων με τρόφιμα που παρέχουν σε σπίτια η αρχιεπισκοπή και οι μητροπόλεις.

Στην Αθήνα της κρίσης δεκάδες μαθητές περίμεναν πώς και πώς τη σημερινή μέρα που ξανάνοιξαν τα σχολεία μόνο και μόνο γιατί έχουν εκεί ένα πιάτο φαΐ. Τα δεδομένα είναι αμείλικτα, σημάδια της πείνας που αρχίζει να θεριεύει δείχνοντας τα δόντια της σε όλες τις λαϊκές γειτονιές. Κολωνός, Μεταξουργείο, Ακαδημία Πλάτωνα, Βοτανικός, Λόφος Στρέφη, Θησείο, Εξάρχεια, Τρεις Γέφυρες, πλ. Κολιάτσου, Άνω και Κάτω Πατήσια, Γκράβα.

Όλο και μακραίνει η λίστα της ντροπής από περιοχές, όπου δάσκαλοι απευθύνουν εκκλήσεις προς όποιον φορέα βρουν μπροστά τους να τους στείλει μερίδες φαγητού για να ταΐσουν υποσιτισμένα ανήλικα. Το πρόβλημα φαίνεται κυρίως στα παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού (ηλικίες 5 - 12 χρόνων) που μένουν στα ολοήμερα τμήματα, μέχρι περίπου τις 4 μ.μ.

Είναι αδίστακτοι. Σπέρνουν τη δυστυχία και το σπαραγμό. Τελειώνουν ζωές. Διαγράφουν ανθρώπους. Εξοντώνουν έναν ολόκληρο λαό. Αλυσοδένουν τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας! Αν μέχρι τώρα ο «πατριωτισμός» τους έχει επιφέρει στον τόπο εκατομμύρια ανέργων, απόκληρων, ολόκληρες «πόλεις» αστέγων, παιδιά που λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία, έκρηξη των αυτοκτονιών, φτώχεια, δυστυχία και απόγνωση, από δω και πέρα η «σωτήρια» πολιτική τους περνάει στη φάση της «τελικής λύσης», ισοδυναμεί με ολοκληρωτική «γενοκτονία» του κόσμου της εργασίας!

Πρόκειται για στυγνούς κανίβαλους του κεφαλαίου, για πολιτικά ενεργούμενα του συνδικάτου του ταξικού εγκλήματος, για «τεχνοκράτες» της συμμορίας των καπιταλιστών! Ως εκ τούτου έφτασε ο κόμπος στο χτένι: `Η αυτοί ή εμείς!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.