Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Αλλο ένα "νόμιμο" έγκλημα της κυβέρνησης Παπαδήμιου (Βίντεο)Την είδηση που παραθέτουμε στο βιντεάκι που φτιάξαμε δεν την γνωρίζαμε αφού δεν την διαβάσαμε σε καμιά φυλλάδα, δεν την ακούσαμε σε κανένα τηλεοπτικό μέσο μαζικής εξαπάτησης. Αυτά δεν χαραμίζουν ούτε μονόστηλο, ούτε δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου σε μια είδηση που για μας είναι συγκλονιστική.

Αφορά τα πεπραγμένα του «εγκληματία» -όπως αποκαλείται στο βίντεο- υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη.

Αισθανθήκαμε αδυναμία να σχολιάσουμε τα όσα ακούσαμε από το στόμα της Λιάνας Κανέλλη στην ραδιοφωνική της εκπομπή στον ρ/σ Real fm. Δείτε το βίντεο και πες τε μας αν εσείς θα βρίσκατε «κόσμιες» λέξεις για να χαρακτηρίσετε το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση του Παπαδήμιου. (Είναι κι αυτό ένα από τα πολλά εγκλήματα που κάνει το καθεστώς και δυστυχώς αυτά τα εγκλήματα έχουν μόνο θύματα και ποτέ θύτες).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.