Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Και ο κύριος Λοβέρδος μέλος του ΠΑΜΕ είναι;
«Σε μια πρωτοφανή αλλά και κατανοητή απόφαση προχώρησε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου. Μετά τις συνεχείς αποχωρήσεις εργαζομένων (λόγω συνταξιοδότησης ή λήξης συμβάσεων) και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου αποφάσισε να διακοπούν από την 1η Ιανουαρίου όλα τα τακτικά χειρουργεία και οι τακτικές εισαγωγές.»
zougla.gr

 
Τι γίνεται τώρα κύριε Γερουλάνε μας; Χάσατε τη λαλιά σας τη γλυκιά κύριοι υπουργοί;
Χωρίς νοσοκομείο ο πέμπτος τουριστικός προορισμός του κόσμου;
Και τα κρουαζιερόπλοια πώς θα δένουν στο λιμάνι της Ρόδου όταν αυτό δεν διαθέτει το πιο βασικό για έναν τουριστικό προορισμό;
Κι αν τσιμπήσει καμιά σφήκα κανέναν αλλεργικό τουρίστα; Αν κάποιος απρόσεκτος σπάσει το χέρι του καθώς περπατάει στο δρόμο των Ιπποτών;
Είναι δυνατόν ο κύριος Λοβέρδος να ενεργεί τόσο επιπόλαια καταφέρνοντας  ένα τόσο μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό;
Τι θα γίνει αν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης το πάρουν χαμπάρι και αρχίσουν να ακυρώνονται κρατήσεις μέσα σε περίοδο κρίσης που η χώρα περιμένει να πάρει βαθιές ανάσες από τον τουρισμό;
Επιτρέπεται ένας κορυφαίος υπουργός και υποψήφιος πολιτικός αρχηγός να μην σκέφτεται τις συνέπειες που θα έχει στον τουρισμό μας, τη βαριά μας βιομηχανία, η πολιτική της μείωσης των δαπανών για την υγεία;
Ήδη ο κύριος Μανώλης Καψής θα ετοιμάζει το αραχνοΰφαντο λογύδριο του για την παράσταση «στο τσίρκο των οχτώ» στο οποίο θα κατακεραυνώνει την ολιγωρία του υπουργού υγείας που είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του νοσοκομείου της Ρόδου από 1η του Γενάρη. Κάτι που σίγουρα θα πλήξει τον τουρισμό, θα δημιουργήσει νέες θέσεις ανεργίας, θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό οπότε θα βγούμε εκτός στόχων και θα έρθει η τρόικα να ζητήσει νέα μέτρα.
Μετά το άπλωμα του πανό στην Ακρόπολη, την απεργία των ναυτεργατών, την απεργία των ταξί και τις πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η εξέλιξη του κλεισίματος του νοσοκομείου στον πιο τουριστικό προορισμό της χώρας, μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν υποθέσουμε πως ο κύριος Λοβέρδος έγινε μέλος του ΠΑΜΕ, αφού μόνο τα μέλη του ΠΑΜΕ και όλοι όσοι αγωνίζονται ενάντια στο μνημόνιο πλήττουν τον τουρισμό.
Εκτός αν το κλείσιμο του νοσοκομείου δεν αποτελεί πλήγμα αλλά ενίσχυση του τουρισμού με την έννοια ότι θα προσελκύσει τουρίστες που προτιμούν εναλλακτικές διακοπές σε πρωτόγονες συνθήκες διαβίωσης.
Φανταστείτε τη θέση των μόνιμων κατοίκων του νησιού αλλά και άλλων μικρότερων νησιών όπου η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη.
Αχ! Πάνε τα κρουαζιερόπλοια! Θα εξαφανιστούν από τη Ρόδο όπως και το νοσοκομείο!

Αναδημοσίευση από aristeroblog

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει άραγε συσχέτιση με την ιδιωτικοποίηση της υγείας (βλέπε Euromedica Ρόδου) και την ειδική οικονομική ζώνη νοτίου Αιγαίου που προωθείται απο τα συμφέροντα που αλληλοστηρίζονται με τον Loveρδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Νησί είναι...αν έρθουν για φανφάρες από που θα τους αφήσετε να Φύγουν..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.