Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Εθνικιστική Ρελάνς Καρατζαφέρη με το ζήτημα της Μακεδονίας μετά το Σκάνδαλο Ευελπίδων και τα Μνημόνια!



Ο γνωστός κωλοτούμπας Καρατζαφέρης, με το ακροδεξιό κόμμα του ΛΑΟΣ, πολιτική πατσαβούρα για ψεκάστε τα κοινωνικά κινήματα με ακραία καταστολή, σκουπίστε εργασιακά δικαιώματα και κοινωνικές ελευθερίες και τελειώσατε την κοινωνία με τα Μνημόνια της Ε.Ε.. του ΔΝΤ, των Ελλήνων καπιταλιστών και των τοκογλύφων, επιχειρεί να επανακάμψει! Η μαύρη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ διαλύει την κοινωνία και οδηγεί στην απόγνωση τον κόσμο της εργασίας, αλλά πλέον το πολιτικό κόστος τεμαχίζει το ΠΑΣΟΚ και γκρεμίζει τα ποσοστά του ΛΑΟΣ. Όσο και αν ο Θεοδωράκης, ο Πρετεντέρης και τα άλλα παιδιά του Mega μοχθούν να φτιάξουν το προσωπείο του ΛΑΟΣ και να τους νομιμοποιήσουν στη μέση συνείδηση, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι νέοι κυνηγούν τους ακροδεξιούς πολιτευτές όπου βρεθούν και όπου σταθούν!    

Η υπόθεση με τους ακροδεξιούς υποψήφιους αξιωματικούς στην Σχολή Ευελπίδων αποκάλυψε το μίσος, την αντίδραση και τη βαρβαρότητα της «εθνικόφρονας παράταξης», ενώ ο Παπουτσής «πήρε την μπουκιά από το στόμα» του Μπουμπούκου, εξυπηρετώντας αυτός το αίτημα των εφοπλιστών για Ένοπλους Μπράβους στα πλοία τους. Παράλληλα, άλλα κομματικά μορφώματα της Λαϊκής Δεξιάς εισπράττουν την αγανάκτηση που προκαλεί η ακραία ταξική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση Παπαδήμου, στην οποία το ΛΑΟΣ συγκυβερνά.

Ο Καρατζαφέρης λοιπόν επιχειρεί να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση παίζοντας το χαρτί του εθνικισμού! Απείλησε πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση συνεργασίας σε περίπτωση συμφωνίας για το όνομα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με παράγωγο του όρου «Μακεδονία», ενόψει και της επίσκεψης του αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Τζον Μπάιντεν στην Αθήνα. «Θα προτείνω δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στο «Ράδιο 9» και πρόσθεσε: «Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα ξεφύγω από τις καταστατικές εντολές του κόμματός μου και δε νομίζω ότι βουλευτής της Μακεδονίας μπορεί να ξεφύγει από τα νόμιμα».

Για μια ακόμη φορά ο Καρατζαφέρης και το άθλιο τσούρμο χουντικών, νεοφασιστών και νεοναζιστών, χαφιέδων της ΕΥΠ και ανθρώπων του κεφαλαίου που σέρνει μαζί του αποδεικνύονται πλασιέ του εθνικισμού, του ρατσισμού και της πολεμοκαπηλείας. Τα ιδανικά τσιράκια των ΗΠΑ και της Ε.Ε., αυτοί που ψήφισαν κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση του ΝΑΤΟ, που εκπροσωπούν συγκεκριμένες πολεμικές βιομηχανίες, την άθλια πραγμάτεια των οποίων πλασάρουν για να εξασφαλίσουν τις νέες παραγγελίες του ελληνικού στρατού, παρουσιάζονται ως υπερασπιστές των «εθνικών δικαίων» για να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι. Το ΛΑΟΣ έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης σε αυτή την 22χρονη πορεία έντασης, εκβιασμών, οικονομικών πολέμων που άσκησαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Το αστικό σύστημα εξουσίας προσπάθησε να εκπροσωπήσει τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα της «Ισχυρής Ελλάδας» που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει τα Βαλκάνια ως Ζωτικό της Χώρο, διεκδικώντας ταυτόχρονα την «εθνική ενότητα», την υποταγή δηλαδή των εργαζομένων επισείοντας τον κίνδυνο «οι Γυφτοσκοπιανοί θα μας πάρουν τη Μακεδονία μας».  

Και τώρα το αστικό σύστημα εξουσίας θέλοντας να αποπροσανατολίσει από το Πραξικόπημα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και την ακραία αντεργατική-αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει, πρωτοστατούντος του ΛΑΟΣ θα απαιτήσει ξανά «εθνική ενότητα» προβάλλοντας «εθνικούς κινδύνους». Θέλουν ενότητα εργοδοτών και εργαζομένων, απευθύνονται στους εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας που ταυτόχρονα απαιτούν να δουλεύουν 5ωρο και με 40% μείωση των αποδοχών, προχωρώντας σε απολύσεις. Στους εργαζόμενους του εργοστάσιου της «Γερολυμάτος Cosmetics» που καλούνται να πηγαίνουν στην εργασία τους μόνο μία φορά την εβδομάδα (!), υπαγόμενοι σε καθεστώς διαλείπουσας απασχόλησης. Στους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους, στους χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους που θα μπουν στην εφεδρεία=απόλυση, στους μισθωτούς-συνατξιούχους που πετσόκοψαν τα εισοδήματα και έγδαραν με φόρους.

Τους Απαντάμε: Δεν Συναινούμε στον εθνικισμό Δεν Πληρώνουμε την Κρίση τους Δεν Πολεμάμε για τα συμφέροντά τους Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε κάθε λαό να ονομάζεται όπως επιθυμεί. Ανατροπή της μαύρης συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-ΔΝΤ-Εργοδοτών.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.