Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

44 μέρες απεργίας στην Ελληνική Χαλυβουργία (Βίντεο)Μαζική απεργιακή συγκέντρωση έγινε χτες στην πλατεία ηρώων της Ελευσίνας. Πορεία επίσης των όλων των απεργών του Θριασίου έγινε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιήθηκε χτες ως ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Οι απεργοί του εργοστασίου του Μάνεση έχουν συμπληρώσει 44 μέρες απεργίας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα αντεργατικά σχέδια που προωθεί η εργοδοσία.

Το βίντεο από την τηλεόραση του «902»


1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.