Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

«Εθνική σωτηρία» διά της «εθνοσωτηρίου»!Του Ν. Μπογιόπουλος - "Ριζοσπάστης"

Επισήμως ο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ότι ο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια των «μαγειρείων» πρότεινε στον Καρατζαφέρη τη θέση του αντιπροέδρου στην κυβέρνηση της λεγόμενης «εθνικής σωτηρίας». Την ίδια ώρα η ίδια πληροφόρηση διοχετεύεται από το ΠΑΣΟΚ και τα υψηλόβαθμα στελέχη του.
*
Ας «θαυμάσουμε», λοιπόν, την άρχουσα τάξη αυτού του τόπου. Ας «υποκλιθούμε» όλοι μαζί στη... δημοκρατία της τάξης των καπιταλιστών μας:
Στη... δημοκρατία τους, στη... δημοκρατία των μονοπωλίων, η ελληνική πλουτοκρατία, για να επιτύχει τη δική της «σωτηρία» - την οποία βαφτίζει «εθνική» - δεν έχει κανένα πρόβλημα να προωθεί στα ύπατα αξιώματα της «σωτήριας» κυβέρνησής της
ακόμα και τους θιασώτες του δικτάτορα Μεταξά!
Ακόμα και τους αμφιτρύωνες χουντικών όπως ο Παττακός!
*
Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης:
Ενας οπαδός του φασίστα Μεταξά. Ενας φίλος των πραξικοπηματιών του '67 προς τους οποίους μάλιστα προσέφερε και βήμα στον τηλεοπτικό του σταθμό (απ' όπου και η φωτογραφία με τον Παττακό ανήμερα της 21ης Απρίλη 2002) να εκθέτουν τις «εθνοσωτήριες» απόψεις τους!
Αυτή είναι η... δημοκρατία τους!
Ετοιμη να συγκροτήσει τα κυβερνητικά όργανα της «εθνοσωτηρίου» πολιτικής της χρησιμοποιώντας ακόμα και τα πιο «μαύρα» υλικά της ελληνικής πολιτικής ιστορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.