Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

H χρηματιστηριακή νεκροφάνεια του ΓΑΠ (Βίντεο)Καλά που είναι και ο Τράγκας και σπάει την τηλεοπτική μονοτονία με την εκπομπή του χαρίζοντας κάποια χαμόγελα με τις καταπληκτικές ιδέες του. Όπως σήμερα ας πούμε που έκανε την τηλεοπτική κηδεία του ΓΑΠ (Δείτε το βίντεο). Συμπλήρωσε όμως ότι δεν μπορεί να τον οδηγήσει στον τάφο γιατί πάσχει από … χρηματιστηριακή νεκροφάνεια. (Το ότι ο Τράγκας είναι γνωστό λαμόγιο είναι άλλη ιστορία).

Πέρα απ’ την πλάκα τώρα έχουν γραφεί και ακουστεί πάρα πολλά ότι κάποια γατόνια που είχαν «εσωτερική πληροφόρηση» για τις τελευταίες κινήσεις του Γ. Παπανδρέου που είχαν σαν αποτέλεσμα να ανεβοκατεβαίνουν σε όλο τον κόσμο τα χρηματιστήρια, κέρδισαν δισεκατομμύρια.Αν ισχύει και το σημερινό δημοσίευμα του capital.gr, που υπογράφει ο Γιάννης Αγγελής, τότε πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις που θα αφήσουν πολλούς άναυδους.

Παραθέτουμε το δημοσίευμα που αναφέραμε:

Κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr δήλωσαν ότι «αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα σε συνάρτηση με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνιστούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Είναι σε βάρος της οικονομίας της χώρας και σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού. Ως εκ τούτου θα υπάρξει συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να τα αντιπαρέλθει...».

Λόγω της συγκυρίας αλλά και του σημείου που βρίσκονται οι σχετικές διαδικασίες οι παράγοντες με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr επέλεξαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Στην ερώτηση του Capital.gr σε τι αναφέρονται όταν μιλούν για «ποινικά αδικήματα εις βάρος της οικονομίας της χώρας και του κοινοτικού προϋπολογισμού» αρνήθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το Capital.gr απευθύνθηκε σε διπλωματικές πηγές στο Βερολίνο και το Παρίσι για να διευκρινίσει το περιεχόμενο της προειδοποίησης από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η απάντηση που πήρε είναι ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαπιστωθεί αξιοσημείωτες κερδοσκοπικές κινήσεις τόσο στις αγορές ομολόγων όσο και στις χρηματιστηριακές αγορές και την αγορά συναλλάγματος». Κατά συνέπεια είναι «απολύτως αναμενόμενο να κινηθούν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές για να διερευνήσουν» τους συσχετισμούς των πολιτικών γεγονότων με τις κινήσεις στις αγορές. http://tsak-giorgis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.