Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Υπό καθεστώς αποικιακής κηδεμονίαςΤο βίντεο μας το έστειλαν από την τηλεόραση Αχελώος tv. Σ’ αυτό παρακολουθούμε την πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη να υποστηρίζει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος που ορίστηκε «μεταβατικός» πρωθυπουργός, ήρθε για να εξασφαλίσει την κατά γράμμα επιβολή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου που προβλέπει την ταχύτατη εκποίηση, την εκμετάλλευση της Ελλάδας υπό καθεστώς αποικιακής κηδεμονίας. Αυτά που υποχρεούται να κάνει είναι να επισπεύσει και να αυξήσει τις απολύσεις-εφεδρείες στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.