Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Τζιμάκος για πολιτικές εξελίξεις (Βίντεο)Με τον μοναδικό δικό του τρόπο σχολίασε η Τζίμης Πανούσης στην ραδιοφωνική του εκπομπή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Στο βιντεάκι που παραθέτουμε θα ακούσετε τον Τζιμάκο να αναφέρετε στο ποιόν του νέου πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, να σχολιάζει το κύκνειο πολιτικό άσμα του Γ. Παπανδρέου, και να αναφέρετε στην παθητική –κατά την γνώμη του- στάση που κρατάει ο λαός σε όσα συμβαίνουν και τον αφορούν άμεσα.

Στο στόχαστρο του, ως συνήθως μπαίνουν και οι «εθνοπατέρες» μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.