Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Ιστορική αναδρομή (Βίντεο)Στο βίντεο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης και το οποίο παραθέτουμε παρακολουθούμε ιστορικές αναφορές και ντοκουμέντα της πορείας της Ελλάδας. Το βίντεο εστιάζετε στην ανάπτυξη του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα σε συνάρτηση με την οικονομική κατάσταση που επικρατούσε.

Επίσης παρακολουθούμε τις συνθήκες μέσα από τις οποίες ιδρύθηκαν  Σ.Α.Κ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε.- ΚΚΕ, και πολλές άλλες αναφορές. Η υπόκρουση αποτελείται από αγωνιστικά τραγούδια.
«Είναι σπάνιο να μπορείς μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, να μαθαίνεις τόσα πολλά», μας γράφει ο φίλος που μας το έστειλε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.