Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!!!!
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΙΛΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ!!!

Φίλοι και Φίλες
Σας καλούμε όλους την Πέμπτη 3/11/2011 και ώρα 17:00, στο Παλιό θεατράκι της Ξυλοτεχνίας στο Περιστέρι (Παρασκευοπούλου 25 και Δημοσθένους)   για να παρευρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Περιστερίου, ώστε να θέσουμε το θέμα των χαρατσιών της ΔΕΗ και να πιέσουμε με την παρουσία μας τη δημοτική αρχή να πάρει θέση σ’ αυτό το κρίσιμο ζήτημα, προστατεύοντας τους πολίτες της, όπως παραδειγματικά έπραξε ο Δήμος της Ν. Ιωνίας.
Επίσης την ίδια μέρα ( Πέμπτη) υπάρχει αντίστοιχη συνεδριάση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ιλίου, ( Nέστορος και Κάλχου) στις 19.15.  Καλούνται οι συναγωνιστές της περιοχής να θέσουν με την παρουσία τους το θέμα.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται παραπάνω από ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!
ΕΠΑΜ Δυτ. Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.