Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Θεατρική παράσταση “Χρόνια Πολλάάάά” στο θέατρο Άλφα


Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία τον Μάιο του 2011 στο θέατρο Όλβιο, η om@dance επαναλαμβάνει την παρουσίαση του έργου“Χρόνια Πολλάάάά“, στο θέατρο ΑΛΦΑ, από τις 21 Νοεμβρίου και για τέσσερις μόνο παραστάσεις.
Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική μαύρη κωμωδία με ζωντανή μουσική και τραγούδι επί σκηνής. Όταν σ’ ένα έργο για δύο ηθοποιούς, ο ένας αρρωστήσει, η παράσταση ακυρώνεται. Εκτός αν ο υγιής παίξει και τους δύο ρόλους. Όταν ο υγιής ηθοποιός πάει στο θέατρο αποφασισμένος να παίξει και τους δύο ρόλους, είναι προετοιμασμένος ψυχολογικά να αντιμετωπίσει μια άδεια σκηνή. Εκτός αν το θέατρο είναι στοιχειωμένο…
Στην παράσταση, η οποία είναι αφιερωμένη σε όλους τους καλλιτέχνες που ευχήθηκαν να πεθάνουν στο σανίδι και… τα κατάφεραν, δεν θα υπάρχει εισιτήριο αλλά ένας κουμπαράς, ώστε ο καθένας να συνεισφέρει με ό,τι ποσό επιθυμεί.
Ημερομηνίες παραστάσεων:
21, 28 Νοεμβρίου
5, 12 Δεκεμβρίου
Συντελεστές
Κείμενα – σκηνοθεσία: Δάφνη Μαρκάκη
Χορογραφίες: Pierre Tavernier
Μουσικές διασκευές: Πέτρος Πολίτης
Κοστούμια – σκηνικά: Δάφνη Μαρκάκη , Νεφέλη Μαρκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.