Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα ΜΑΤ, οι πραίτορες της κατοχικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ απώθησαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ στην κατάληψη του Χολαργού…



Τα όργανα του φασιστικού καθεστώτος συνέλαβαν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ!
Οι τροϊκανοί δικαστές είναι υπόλογοι στο ίδιο επίπεδο με τα ΜΑΤ και τους ξεπουλημένους στο τραπεζικό σύστημα πολιτικούς!
Κάλεσμα του προέδρου της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλου για συμπαράσταση από εργαζόμενους και συνδικάτα. «Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα», τόνισε.
Είναι πλέον ζήτημα τιμής για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους έλληνες πολίτες η παραμονή στην κυβερνητική εξουσία των υπαλλήλων τραπεζιτών (ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ).
Είναι η ώρα της σύγκρουσης των εργαζομένων και με την ξεπουλημένη ηγεσία της δήθεν ΓΣΕΕ, που...
σιωπά ένοχα μπροστά στην ισοπέδωση κάθε εργασιακού δικαιώματος.
Η στάση της ΓΣΕΕ (εδώ έχει σοβαρές ευθύνες ο ΣΥΡΙΖΑ με τους συνδικαλιστές του που δείχνουν απύθμενη «ανοχή» στον Παναγόπουλο των χιλιάδων ευρώ το μήνα) είναι καταδικασμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Ίσως είναι η ώρα να γίνει ουσιαστική η ρήξη και να μείνουν στην κυβερνητική ΓΣΕΕ οι καλοταϊσμένοι εργατοπατέρες με τα κουστουμάκια τους και τις γεμάτες τσέπες τους.
Ρήξη και σύγκρουση με το καθεστώς της κατοχικής κυβέρνησης των ταγματασφαλιτών του 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.