Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2011


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, συμμετέχει στην καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία (ή όπου αλλού στις άλλες Πόλεις) που θα γίνει την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.
Ο τελικός  χώρος της συγκέντρωσης (Για την Αθήνα), στον οποίο θα συγκλίνουν όλες οι Προσυγκεντρώσεις των Τομέων του ΕΠΑΜ, καθορίζεται  να είναι ο χώρος του κήπου της  Παλαιάς Βουλής στις 15.00.
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.