Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΨΕΥΣΗ από το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.) δημοσιεύματος της Ελευθεροτυπίας της 12ης Νοεμβρίου 2011Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ. διευκρινίζει ότι ουδέποτε ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ., συμμετείχε σε σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, την Παρασκευή 11/11/2011 το βράδυ, στην οποία μετείχαν ο Μίκης Θεοδωράκης και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτου το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία του Σαββάτου, 12 Νοεμβρίου 2011, με τίτλο «Προς συμπαράταξη» και υπογραφή Γ.Δ., είναι εντελώς ανακριβές.
Η πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ. για δημιουργία Μετώπου του ΟΧΙ διατυπώθηκε δημόσια, μπροστά σε εκπροσώπους κινημάτων και πολιτικών χώρων, την Παρασκευή το πρωΐ, στην σχετική Συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.