Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΑΜ Δυτικής Αθήνας – Η μάχη της γειτονιάς συνεχίζεται – Πετρούπολη & Περιστέρι – Σαββάτο 12 & Κυριακή 13 Νοέμβρη
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (Σάββατο & Κυριακή)Το Σάββατο 12/11 θα υπάρξει εξόρμηση στην ίδια περιοχή με ενημερωτικά φυλλάδια
για να καλέσουμε τους συμπολίτες μας ώστε από κοινού να συμμετέχουμε και να συναποφασίσουμε τους τρόπους αντίδρασης

Σημείο Συνάντησης για την εξόρμηση είναι η πλατεία της Πετρούπολης , στις 10.30 το πρωίΤηλ. επικοινωνίας : Παναγόπουλος Νεκτάριος  6977607661


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σαββάτο & Κυριακή)


 Το Σάββατο 12/11 θα υπάρξει εξόρμηση στην ίδια περιοχή με ενημερωτικά φυλλάδια για να καλέσουμε τους συμπολίτες μας ώστε από κοινού να συμμετέχουμε και να συναποφασίσουμε τους τρόπους αντίδρασης.
Σημείο συνάντησης για την εξόρμηση είναι η Αναπαύσεως και Θηβών στις 10.30 το πρωί
Τηλ. επικοινωνίας : Κορνιαχτός Νίκος 6937453897


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.