Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Συγκεντρωση του Ε.ΠΑ.Μ στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου (videos)


Μετά την μεγάλη συγκέντρωση πριν μερικές εβδομάδες στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, διοργανώθηκε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.).
Η νέα μεγαλύτερη συγκέντρωση έγινε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».
Για όσους ήθελαν να μάθουν τι αποτελέσματα έχει η αντίσταση του λαού, πως μπορούμε ν' αποτρέψουμε την επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας και πως μπορούμε ν' απαλλαγούμε εδώ και τώρα από την νέα κατοχή.
Οι ομιλητές, ανέλυσαν την άσχημη πολιτική και οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας, ανέλυσαν την αντισυνταγματικότητα των φορολογικών μέτρων καθώς και τα δικαιώματα του πολίτη.
Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη:


Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, που έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από τους χιλιάδες συγκεντρωμένους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.