Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Eπίσημα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ: «Βοήθεια» με αντάλλαγμα την Εθνική Κυριαρχία!



Eπίσημα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ: «Βοήθεια» με αντάλλαγμα την Εθνική Κυριαρχία!
Σε στενή κηδεμονία της χώρας, με τη μεταφορά μέρους της εκτελεστικής εξουσίας από την Αθήνα στις Βρυξέλλες καθώς και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, οδηγεί η εφαρμογή του σχεδίου για την εγκατάσταση της κοινοτικής Τask force.
Το σχέδιο αποκάλυψε και η ίδια η Μέρκελ δηλώνοντας σε ομιλία της ότι οι υπερχρεωμένες χώρες για να λάβουν την στήριξη και την οικονομική βοήθεια προκειμένου να αποφύγουν την χρεοκοπία θα υποστούν μερική απώλεια της εθνικής κυριαρχίας τους, ενώ δεν θα μπορούν να συντάσσουν προϋπολογισμούς.
Το θρίλερ των διαβουλεύσεων και ο διπλωματικός πυρετός που επικρατεί στις Βρυξέλλες στόχο έχουν τελικά να υλοποιήσουν τις «εντολές» της Γερμανίας που θέλει «κούρεμα» πάνω από 60%, σε αντίθεση με τη Γαλλία.

Ξεκάθαρο άλλωστε ήταν και το μήνυμα που έστειλε προς τους τα τραπεζίτες. Ή χρεοκοπία και χάνεται τα χρήματά σας, ή εθελοντικό «κούρεμα» 50%!
Οι τραπεζίτες φαίνεται ότι υπέκυψαν εν μέρει στις απειλές Μέρκελ και αργά χθες το βράδυ ανακοίνωσαν εθελοντικό κούρεμα στο 40%.
Το σχέδιο που πήρε την οριστική του μορφή στην τελευταία ολοήμερη συνεδρίαση της ομάδας, στις 13 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες, κι αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής», αναφέρει ρητώς ότι τη χώρα θα συνδράμει ένα τριπλό σχήμα που περιλαμβάνει την Ομάδα Εποπτείας, το Συντονιστικό Όργανο που θα βρίσκεται στο πλάι του ‘Ελληνα πρωθυπουργού, καθώς και τις ομάδες των τεχνοκρατών που θα εγκατασταθούν στα υπουργεία.
Την υψηλή εποπτεία του ελέγχου της εξουσίας θα έχει ένα υπερεθνικό όργανο στις Βρυξέλλες, πλαισιωμένο από 120 τεχνοκράτες (επιπλέον 80 της task force εργάζονται ήδη στην Αθήνα). Επικεφαλής της Ομάδας Επιτροπείας θα είναι ο Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο έναντι του εκλεγμένου πρωθυπουργού της χώρας. Σε αυτή θα μετέχουν όλες οι δανείστριες χώρες με εκπροσώπους τους καθώς και η Ελλάδα σε επίπεδο υφυπουργού και εμπειρογνωμόνων αλλά με περιορισμένη εκπροσώπηση.
ΠΗΓΗ: apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.