Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Πληρώστε ρε τα σπασμένα γιατί θα σας ….thumb
της Μιχαλούς
Με ύφος λυπημένο και τόνο δακρύβρεχτο έδωσε χθες τη νέα του συνέντευξη τύπου ο Μπένι… Το τι παρακάλι έριξε για να πληρώσουμε τα χαράτσια ώστε να μην αναγκαστεί ο άνθρωπος να μας επιβάλει και νέους φόρους, δεν λέγεται!
Το γεγονός ότι οι πολίτες σκέφτονται ότι η χώρα βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο- ή στο γύρο του θανάτου- όπου δανείζεται όλο και περισσότερα για να τα βγάλει πέρα με τα χρέη της, εξανεμίζοντας την ανάπτυξη και επιδεινώνοντας συνεχώς την αναλογία της χρέους προς το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν, φαίνεται να μην του πάει καν στο μυαλό.

Μας εξήγησε επαρκώς και γιατί αναβάλλεται η δόση του δανείου μας για τον Νοέμβριο.. Τράβηξε τ’ αυτί σε όσους κάνουν λόγο για ενδεχόμενη πτώχευση της χώρας μας … είπε ο άνθρωπος ότι η αναβολή της συνεδρίασης του Eurogrour κρίθηκε αναγκαία γιατί να έχουν διευθετηθεί όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν όπως η έκθεση της Τρόικα και η έγκριση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου από τα κοινοβούλια και των 16 δανειστών μας…
Βεβαία ούτε λόγος για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ που έρχεται στην χώρα μας έχοντας στο βαλιτσάκι το σενάριο της χρεοκοπίας μας.
Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της Αντώνη Σαμαρά, ότι με τη στάση του υπονομεύει τη θέση της χώρας και επιβαρύνει κάθε Έλληνα πολίτη καθώς το μήνυμα που στέλνει σε όλο τον κόσμο είναι αρνητικό και επηρεάζει ακόμη και τα επιτόκια. Βέβαια  δεν ήξερε ο άνθρωπος ότι την ώρα που ο ίδιος μίλαγε, διαλύθηκε ο Γενικός Δείκτης και άρχισε να πέφτει ακόμα πιο κάτω κλείνοντας στο -6,28%!!!
Στο τέλος διερωτήθηκε «Υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας πολίτης που πιστεύει ότι μπορούσαμε χωρίς κίνδυνο για τη χώρα, χωρίς δραματικό κίνδυνο για τις περιουσίες, τις δουλειές, τα εισοδήματα και τις προοπτικές των Ελλήνων, να πάρουμε άλλες αποφάσεις, πιο φιλικές, λιγότερο δύσκολες και δεν τις παίρνουμε;»
Τελικά έχει δίκιο ο Αντιπρόεδρος πράγματι αυτή η Κυβέρνηση έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Στράγγισε τα ελληνικά νοικοκυριά και μας σας οδηγεί στον μονόδρομο της καταστροφής που επέλεξε. http://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.