Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Σαπίλα Η υπόθεση της υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού από την Proton Bank, το οποίο κατευθύνθηκε σε εταιρίες συμφερόντων του βασικού μετόχου της τράπεζας Λαυρέντη Λαυρεντιάδη σε γενικές γραμμές είναι γνωστή. Όπως επίσης και η κατάληξη της,
Ο τύπος φέρεται από δημοσιεύματα να επιστρέφει το ποσό και με βάση του άρθρου 384 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι: «Το αξιόποινο της κλοπής και της υπεξαίρεσης εξαλείφεται αν ο υπαίτιος με δική του θέληση και πριν ακόμη εξετασθεί με οποιονδήποτε τρόπο για την πράξη του από τις αρχές, απέδωσε, χωρίς παράνομη βλάβη κάποιου τρίτου, το πράγμα ή ικανοποίησε εντελώς τον ζημιωμένο», και ο επιχειρηματίας βγήκε λάδι.

Δεν θα αναφερθούμε στους αστικούς νόμους που τους έχουν ράψει κουστούμι τους οι πολιτικάντηδες και η αστική τάξη την οποία υπηρετούν.
Το θέμα είναι πόση βαρύτητα έχει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παρόν» -το βλέπουμε στην φώτο που παραθέτουμε- και το ρεπορτάζ της εφημερίδας που τονίζει: «Το κουκούλωμα της υπόθεσης πιθανόν να προήλθε από υπόδειξη συγκεκριμένων πολιτικών  και μιντιαρχών. Με λίγα λόγια υπέδειξαν στον κ, Λαυρεντιάδη τον πίεσαν στην λογική του δώσε πίσω τα υπεξαιρεμένα γιατί διαφορετικά θα την πληρώσουμε όλοι».

Πιθανόν το δημοσίευμα της εφημερίδας  να ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Είναι τόση η σαπίλα του συστήματος που η μπόχα του μας πνίγει καθημερινά, οπότε … . Αφού όμως το υπομένουμε ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.