Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Κάτω τα βρώμικα χέρια σας από τον ήρωα νεολαίο! Μην τολμήσετε να προκαλέσετε πόλεμο!Από το "tsoutsouneros.arvanitis"
    
Ετοιμάζουν αποβολή του μαθητή από όλα τα σχολεία;
Μόλις πήρα τη πληροφορία, ότι το διεφθαρμένο φασιστικό καθεστώς, θα ξεσπάσει όλη του την οργή, αναντίον του ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ Λαρισαίου μαθητή, που τόλμησε και φασκέλωσε τους καραγκιόζηδες της εξέδρας, που μιλούσαν στα κινητά τους ενώ...
περνούσε η Ελληνική σημαία από μπροστά τους.
Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

2 σχόλια:

  1. Κάτω τα χέρια από τον μαθητή και εκπρόσωπο της μαθητικού κόσμου... θα μας βρείτε απέναντί σας... κουφάλες νεκροθάφτες του Ελληνισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η Διαμαντομπίλντερμπεργκ τολμήσει τίποτα τέτοιο θα πρέπει να ξεκινήσει μαθητική αποχή από όλα τα σχολεία επ' αόριστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.