Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

"Μου δανείζεις 1, όταν σου έχω επιστρέψει 2, σου χρωστάω 3"!Κι όμως η Αργεντινή, η χώρα που παρά τη σκληρή αμερικανοκίνητη στρατιωτική δικτατορία έλυνε τα προβλήματα διατροφής της Σοβιετικής Ένωσης προμηθεύοντας όλες τις τεράστιες απαραίτητες ποσότητες σταριού, δεν μπορούσε να έχει τα απαραίτητα να ζήσει ο λαός της.
Πριν λίγες ημέρες ο δικηγόρος υφυπουργός Ρόβλιας, ο άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση ή εξάρτηση από τους εργολάβους δημοσίων έργων, επισήμαινε σε...
γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, μεταξύ άλλων, πόσο αναγκαίες είναι οι αποφάσεις των «εταίρων» μας, αφού χωρίς αυτές …σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε ζάχαρη για τον καφέ.
Πανομοιότυπες καταστάσεις, δηλώσεις, επιχειρήματα... Λες και ένα "ενημερωτικό σημείωμα" προπαγάνδας του ΔΝΤ μοιράζεται σ' όλο τον πλανήτη σ' εκείνους τους υπαλλήλους "πολιτικούς"...
Μόνον το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει απαντήσεις σ’ αυτά τα γεγονότα και καταστάσεις, αλλά και οι πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών επιστημών.
Οι πολιτικοί που λειτουργούν ως υπάλληλοι του ΔΝΤ κάνουν πως δεν γνωρίζουν, λένε στο ίδιο μοτίβο ότι "σώζουν" τις πατρίδες τους...
Το ΔΝΤ είναι σαφές: Η πείνα είναι δική σας, η συγκέντρωση πλούτου και κερδών δική μου.
Ο νομπελίστας Adolfo Pérez Esquivel συνέθεσε σε μια φράση αυτό που επιβάλει το ΔΝΤ, αυτό που συνέβη στην πατρίδα του και επέβαλαν με τη συναίνεση της κυβέρνησης γΑΠ στην πατρίδα μας: «Μου δανείζεις 1, όταν σου έχω επιστρέψει 2, σου χρωστάω 3»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.