Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ... ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ: ''Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ..."


Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ''FINANSINVEST'' ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ Η ''ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...''
 Ευρωζώνη έχει ήδη καταρρεύσει και είναι έτοιμη να εξαφανιστεί, καθώς βρίσκεται σταπρόθυρα μιας τραπεζικής κρίσης που θα καταστρέψει το ευρωπαϊκό νόμισμα στο σύνολό του..."
Τα ανωτέρω δεν αφορούν εκτιμήσεις κάποιου αναλυτή, αλλά δηλώσεις του Zafer Onat, chief executive της FinansInvest, θυγατρικής της Finansbank που είναι η τουρκική θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας.
"Εκτιμώ ότι η ευρωπαϊκή νομισματική ένωση δεν υπάρχει πια", δήλωσε χαρακτηριστικά στη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Κωνσταντινούπολη ο Onat.
Και πρόσθεσε "Η Ευρωζώνη έχει ήδη καταρρεύσει, αλλά κανείς ακόμη δεν το μαρτυρά. Ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα του κόσμου θα εξαφανιστεί".
Παράλληλα, όπως ο ίδιος εκτιμά, οι ΗΠΑ δεν αναμένεται να συνεισφέρουν στο σχέδιο διάσωσης της Ευρωζώνης και η εξαφάνιση του ευρώ θα ωφελήσει το αμερικανικό δολάριο.
Ο Onat, σε άλλο σημείο της ομιλίας του, επέρριψε ευθύνες προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, κατηγορώντας τους για βραδυκίνητες πολιτικές αποφάσεις.
http://www.iskra.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.