Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Προορίζουν την Ελλάδα να γίνει μια κανονική αποικία με κατακτητές και δοσίλογους ντόπιους συνεργάτες τους.Ούτε στα πιο εφιαλτικά του όνειρα δεν θα μπορούσε να δει κανείς αυτό που σχεδιάζουν άλλοι για μας και εναντίον εμάς. Οσα είδαμε στο ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Αντένα (παραθέτουμε το σχετικό βίντεο) αλλά και διαβάσαμε στην φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» σήμερα είναι τουλάχιστον εξοργιστικά. Αν θα υλοποιηθούν όμως εξαρτάται αν ο λαός βγει στο προσκήνιο με τέτοιο τρόπο ώστε να τους χαλάσει τα σχέδια. 

Απ’ ότι διαβάζουμε και ακούμε έρχονται άμεσα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ξένους και ντόπιους πλουτοκράτες, πιο σκληρό ασφαλιστικό σύστημα, άμεση συρρίκνωση του δημοσίου με παραχώρηση λειτουργιών του σε ιδιώτες καπιταλιστές, νέα μείωση μισθών και συντάξεων. Κι όλα αυτά με εκχώρηση στους ξένους νταβατζήδες. κάθε ίχνους εθνικής κυριαρχίας.

Οσο «στρογγυλεμένα» και να τα λέει το ρεπορτάζ του Αντένα, αν τα συνδυάζουμε με τα γραφόμενα στην φυλλάδα του Αναστασιάδη στην οποία διαβάζουμε: «Οπως τονίζεται αρμοδίως, μεταξύ άλλων, το σύστημα φορολόγησης θα παραχωρηθεί στους Γερμανούς, η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού στους Γάλλους και οι ιδιωτικοποιήσεις στους Ολλανδούς….Η βοήθεια που θα προσφέρουν οι χώρες της ευρωζώνης προς την Ελλάδα θα βαπτιστεί τεχνική, αλλά επί της ουσίας είναι πλέον σαφές ότι οι ξένοι θα διοικούν από εδώ και πέρα τα περισσότερα υπουργεία ..», βλέπουμε καθαρά ότι προορίζουν την Ελλάδα να γίνει μια κανονική αποικία με κατακτητές και δοσίλογους ντόπιους συνεργάτες τους. 

Αν όμως ο παράγοντας λαός βγει δυναμικά στο προσκήνιο απομονώσει εχθρούς και «φίλους» του τότε τα σχέδια όσων οδηγούν σε παντελή πτώχευση τον ελληνικό λαό και ξεπούλημα του τόπου θα μείνουν στα χαρτιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.