Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Λ. Κανέλλη. Αλτερ 24-10 (Βίντεο)Η πιο καλή ανάλυση –κατά την γνώμη μας- που έγινε για τις συνέπειες του «κουρέματος» του εξωτερικού χρέους ήταν του Γ. Δελαστίκ. (Δείτε το βίντεο). Για το ίδιο θέμα αναφέρθηκαν η βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και Γ. Τράγκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αλτερ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε και το ρεπορτάζ για τα όσα συνέβησαν στα γήπεδα αυτές τις μέρες, με πανό και συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης. Ενδιαφέρον και ο σχολιασμός που έκαναν σ’ αυτό το γεγονός ο Γ. Τράγκας και η Λιάνα Κανέλλη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.