Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ



γραφει ο  Γιώργος Τσιάμης
Αγαπητοί μου Υπουργοί,
σ' αυτές τις δύσκολες, τραγικές, συνθήκες που βιώνει αυτός ο τόπος ομολογώ ότι υπερβαίνετε τα όρια του θάρρους (θράσος θα το έλεγα με λιγότερο κόσμιο τρόπο) προκειμένου να υπερασπιστείτε με περίσσεια αναίδεια και αυθάδεια το "έργο" σας. Ομολογώ ότι αποτελεί ύψιστη ύβρις προς το λαό που διοικείται (για πόσο ακόμη;) αυτή η απίστευτη επίθεση που έχετε εξαπολύσει ενάντια στα συμφέροντά του, ενάντια στο δικαίωμά του  να διαβιώνει αξιοπρεπώς. Η πολιτική σας του έχει στερήσει το όνειρο, την ελπίδα, την αισιοδοξία του για το μέλλον. Καταφέρατε, μόλις σε δύο χρόνια, να τον διασύρετε στα πέρατα της οικουμένης με τον πιο ιταμό και αντιπατριωτικό τρόπο.

Έναν λαό που μόλις πριν λίγα χρόνια φιγουράριζε στην 24η θέση του κόσμου. Έναν λαό που οι πολίτες του είναι οι πλέον σκληρά εργαζόμενοι της Ευρώπης (και αυτό σύμφωνα με στατιστικές και όχι σύμφωνα με την άθλια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα) των ελεγχόμενων από εσάς(με μπόλικο χρήμα, χρήμα του λαού που το χρησιμοποιείται ενάντιά του ) Μ.Μ.Ε..

Να σας θυμίσω ότι στο συγκεντρωτικό δημόσιο που δουλεύετε τις αποφάσεις δεν τις παίρνει κανένας δημόσιος υπάλληλος αλλά εσείς στην κορυφή της ιεραρχίας.
Να σας θυμίσω κύριε Ραγκούση (όψιμε υποστηρικτή του Νεοφιλελευθερισμού) ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή αυτής της χώρας αφήσατε ακέφαλο το κράτος προκειμένου να εξυπηρετήσετε τις κομματικές σας σκοπιμότητες;
Να σας θυμίσω ότι μόνο εσείς μπορείτε να μοιράζετε δημόσιο χρήμα; Θα πείτε σ' αυτές τις στιγμές κρίσης πόσους κολλητούς διορίσατε στο Δημόσιο; (ακόμη και συγγενικά σας πρόσωπα;)
Να σας θυμίσω ότι διοικείται έναν από τους πιο μικρούς Δημόσιους Τομείς στις χώρες της ζώνης του €; (Οι στατιστικές το μαρτυρούν που τόσο ξεδιάντροπα αποκρύπτετε). Να σας θυμίσω πόσους θα σκοτώσει, στην κυριολεξία, η ταξική σας πολιτική στο χώρο της υγείας; Να σας θυμίσω πόσα παιδιά θα μείνουν αναλφάβητα από την άγρια πολιτική σας κυρία Διαμαντοπούλου; (αλήθεια με τα βιβλία τι γίνεται;)
Ο λαός θα σας απευθύνει ένα βροντερό ΟΧΙ!
Το άρθρο της συμμορίας θα το βρείτε εδώ:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9484
http://spartacusbund.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.