Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Παχατουρίδης: Αρνήθηκε να ανέβει στην εξέδρα των επισήμων


ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

Πέραν της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλων πόλεων όπου εμποδίστηκε η διεξαγωγή της παρέλασης ή υπήρξαν διαμαρτυρίες, μια... διαφορετική εξέλιξη υπήρξε στο Περιστέρι, όπου ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης αρνήθηκε να ανέβει στην εξέδρα των επισήμων.
«Ήταν μια συνειδητή επιλογή, επιλογή διαμαρτυρίας για αυτά που λέγαμε και ακούμε... Με μεγάλο σεβασμό τίμησα και την επέτειο και το λαό ευρισκόμενος ανάμεσά του», δήλωσε.
Η παρέλαση στο Περιστέρι έγινε κανονικά, με τους μαθητές και καθηγητές να φορούν μαύρο περιβραχιόνιο, και φόντο ταμικροεπεισόδια μεταξύ μελών αριστερών οργανώσεων και δυνάμεων της Αστυνομίας.
«Ασθένεια» δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος της κυβέρνησης, γενικός γραμματέας Ναυσιπλοΐας Θανάσης Χριστόπουλος, ο οποίος δεν παρέστη.
(Λήψη φωτογραφίας από peristerinews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.