Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ. ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΜΕΝΟΙ


 Ένα μικρό συγκλονιστικό κάλεσμα για να παιανίσουμε και πάλι την ελευθερία που αρετή και τόλμη θέλει! 

 
Αυτή τη στιγμή  ο ελληνικός Λαός  ζητά τη βοήθεια του εθνικού του στρατού για την Πατρίδα και το Λαό
αδέλφια μας μη μας αφήνετε μόνους απέναντι στους πραιτοριανούς χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας ελάτε δίπλα στον άοπλο Ελληνικό Λαό τώρα  για την Εθνική Ανεξαρτησία και Περηφάνια στο όνομα των Προγόνων μας  Αδέρφια Σας Περιμένουμε Ο Ελληνικός Λαός  

2 σχόλια:

  1. Πολλές καυτές αλήθειες (με στοιχεία) έφερε στη Βουλή ο οργισμένος Καμμένος.

    Φυσικά η αριστερά εδώ και χρόνια τον έχει... γραμμένο (λόγω άλλων απόψεών του που πράγματι ενόχλησαν στο παρελθόν), αλλά αυτό είναι σκέτη προκατάληψη, που δεν δικαιολογείται τώρα πια.

    Αναρρωτήθηκα πολλές φορές ΠΟΥ τη βρίσκει αυτή την γνήσια και πηγαία οργή ο Καμμένος. Κατέληξα λοιπόν ότι δεν είναι μόνο ο πατριωτισμός του (γιατί πατριώτες υπάρχουν κι άλλοι, όχι πάντα εξίσου εκφραστικοί). Η γνησιότητα του Πάνου οφείλεται (κατ΄εμέ) στο ότι μεγάλωσε σαν πλούσιος που αδιαφορεί για τις γνώμες των άλλων. Είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία πλουσίων αστών, αυτή, που έχει το θάρρος να μιλάει έξω από τα δόντια γιατί έχει γράψει τους πάντες... στα τέτοια της. Οπως ο Γουώρεν Μπάφετ που μιλάει έξω από τα δόντια για νίκη της τάξης του, κλπ.

    Υπάρχουν άλλοι πλούσιοι, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους σαν... υποταγμένα βουτυρόπαιδα και καθ' έξιν ψεύτες. Ο Πάνος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. ΟΣΟ κι αν διαφωνώ σε αρκετά μαζί του, σε αυτή την ομιλία ήταν παλληκάρι. Μακάρι νάταν όλοι οι δεξιοί έτσι. Θάχαμε τίμιους αντιπάλους, ίσως και συναγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Γ. Βέβαια... κάποια στιγμή ο Πάνος θα αναγκαστεί να ασχοληθεί και με τον... Αντωνάκη, το φιλαράκο του Γιωργάκη και πρώην συμφοιτητή του, που ΚΑΙ οι δύο υπήρξαν προσκεκλημένοι της γνωστής λέσχης... Μεγαλομανών Σχιζοφρενών Παρανοϊκών Πλουσίων ονόματι "Μπίντερμπεργκ". Πρόκειται για διεθνές άσυλο φρενοβλαβών κροίσων που από το πρωί μέχρι το βράδι φοβούνται πως θα χάσουν τα λεφτά τους και συσκέπτονται κάθε χρόνο με έμμονη ιδέα ΠΩΣ να τα σώσουν. Ενδέχεται να τους πει ο Πάνος κάποια στιγμή "δεν γαμιέστε κι εσείς"? Ομως από τον Αντωνάκη δεν ξεμπλέκει εύκολα.

    Υπάρχουν όμως, σοβαρές ελπίδες, να κάνουμε τον Πάνο... μαρξιστή, τα επόμενα χρόνια. Το μόνο που χρειάζεται, για αυτό τον μετασχηματισμό, είναι ένας ΕΞΙΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ αριστερός συνομιλητής.
    (Αν δεν αλλάξει, άλλωστε... θα καταλήξει εμπόδιο, όπως πολλοί άλλοι δεξιοί. Κι αυτοί θα αποτελέσουν τη "λύση σωτηρίας" των τραπεζών κάποια μέρα, σαν πολιτικοί "σωτήρες").

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.