Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Μετά από 110 ΧιλιόμετραΤο βίντεο που παραθέτουμε μας το έστειλε ένα μπλοκ που έχουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Το κείμενο που το συνοδεύει αναφέρει: "Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Ο Νίκος Καλοφύρης τερμάτισε πρώτος στον υπερμαραθώνιο βουνού VFT 2011 στο Παρανέστι Δράμας τρέχοντας 110 χιλιόμετρα σε 10 ώρες και 47 λεπτά και μας αποστόμωσε όλους με αυτά που είπε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.