Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ



                        ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ
ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ
«Για τη συγκρότηση Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου για τη σωτηρία του λαού και την αναγέννηση της χώρας» συγκροτήσαμε πρωτοβουλία πολιτών με στόχο τον συντονισμό της πάλης και των δραστηριοτήτων κατά τόπους και χώρους.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ζυμώσει πλατιά και να αναδείξει τα βασικά αιτήματα πάνω στα οποία μπορεί να συγκροτηθεί ένα αυθεντικό μέτωπο του λαού:
Την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
Την τιμωρία όλων των δοσίλογων που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτήν  την κατάσταση.
Την μη αναγνώριση και την άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα.
Την έξοδο από το ευρώ και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
Την εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με στόχο τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
Την ανάδειξη του κράτους σε βασικό μοχλό της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης,
Την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που θα στηρίζεται στις ανάγκες και στο εισόδημα των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
Την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά που της έχουν επιβληθεί.
Η διάσωση της χώρας και του λαού απαιτεί την κατάκτηση της δημοκρατίας μέσα από την αυθεντική κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΑΖΩΧΤΕΙΤΕ   « Μπήκαν στην πόλη οι ΟΧΤΡΟΙ»   ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Ε.ΠΑ.Μ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.