Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Δ. Καζάκης-Αλτερ 11-10-2011.


Θα μας έκανε τεράστια εντύπωση αν κάποια στιγμή έβγαιναν τα ονόματα των δημοσιοκάφρων που πήραν μέρος σ τα «ιδιαίτερα σεμινάρια» που οργάνωσε σε δημοσιογράφους η εταιρεία Civitas με χρηματοδότηση από το ΔΝΤ και δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα του Χ. Κώνστα και της Κάτιας Μακρή. (Θυμάστε φανταζόμαστε την αποκάλυψη για τα σεμινάρια που έκαναν σε καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους --δεν θα πήγαν τζάμπα φυσικά- για να αποτελέσουν την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ ).
Στο βίντεο που παραθέτουμε με τον Δ. Καζάκη, βλέπουμε Κώνστα και Μακρή να προσπαθούν --χωρίς αποτέλεσμα- να παρουσιάσουν μια πραγματικότητα με κατασκευασμένα στοιχεία, να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό, να του παρουσιάσουν σαν μονόδρομο μια πολιτική που τον οδηγεί στην εξαθλίωση.

6 σχόλια:

  1. Όσο και αν προσπαθούν, Κώνστας & Μακρή, και ότι σεμινάρια και αν κάνουν, ειλικρινά πάνε χαμένα!
    Μυρίζει το πράγμα από χιλιόμετρα. Ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι τι ρόλο βαράνε και τι επιδιώξεις έχουν.
    Να ναι καλά ο Καζάκης, να τους τα λέει έτσι όπως τους αξίζει.
    Το κουτόχορτο σταμάτησε να επιδοτείται πλέον από ΕΕ, ο λαός έχει αρχίσει και ξυπνάει!
    Βασίλης Κατσικέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γινει αυτο που λεει ο κ. Καζακης.Το θελω εγω.
    Ολοι οι έλληνες το θέλουν.
    Δέν μπορούν να το πιστέψουν νομίζω...
    Να συσπειρωθει ολη κοινωνία να πετάξει εξω τους ανθέλληνες πολιτικους με τις πολιτικές τους.
    Επιτέλους να αφουγκραστεί η κοινωνία το αδιεξοδο με τις ανεύθυνες επιλογές της, τα τελευταία χρονια..
    Πανος Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια το λινκ ειναι λαθος δοκιμαστε αυτο
    http://www.youtube.com/watch?v=p8T2CXaT5PY&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βοδινό ρε παιδιά, δεν θα έχουμε βοδινό να φάμε. Αν δεν απευθυνόταν σε βόδια, θα χρησιμοποιούσε η παμπόνηρη Μακρή τέτοια επιχειρήματα; Δεν ομιλώ για τα ψεύτικα στοιχεία και την οικονομολογική ανεπάρκεια όλων των δημοσιογράφων. Στα κρίσιμα σημεία είδατε πόσο οργανωμένες ήταν οι διακοπές και οι παρελκυστικές ερωτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αυτός ο Κωνστας ρε παιδιά εεε ! Τι ειδήμονας ρε ΄σεις ! Και η άλλη η τσουτσουπαίχτρα όμως εε ! ... τι μυαλά ρε σεις ... μένω έκπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.